perjantai 23. marraskuuta 2012

Keittiöremppaa osa 3.

Keittiöremppa täällä etenee ja tälläkertaa on ollut vuorossa keittiön kaapistojen runkojen sekä välitilojen kaakeleiden maalaus. Tartuntapohjamaali on huippujuttu sekä kaakeli että mdf- levylle. Hiukan arastelin alkaa maalata kaappien runkoja, ne kun ovat niin sileää pintaa, mutta tartuntapojamaalilla maali levittyy tosi hyvin pintaan. Itseasiassa mdf- levy onkin ihan kivan näköinen kalustemaalilla maalattuna. 
Ei tämä runkojen maalaus olekkaan mikään ihan pikkujuttu, kun kaikki pinnat ovat tummia. Olisi eriasia, jos pohja olisikin vaalea!

Alla pikkukollaasi maalauksen aloituksesta. Vietimme eilen illalla seurakunnassamme askarteluiltaa pienellä naisporukalla ja mukavaa oli:)
 Teimme mm. joulukortteja ja kuusenkoristeita viikonloppuna oleville wanhanajan markkinoille.

- Sanna-

6 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu:) Meillä on aikeissa maalata keittiön kaakelit lähiaikoina. Paikallisista liikkeistä vaan ei saa kaakelimaalia, koska jokainen vuorostaan sanoo sen olevaan niin huonoa pysymään. Blogeista olen kyllä saanut aivan toisenlaisen käsityksen. Minkä merkkisillä maaleilla teillä maalataan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mirva, kiva kun ilmottauduit lukijaksi:)
   Aika vähän tuntuu rautakaupoissa olevan kokemusta kaakelimaaleista ja itsekin lähdin hiukan riskillä maalaamaan, mutta aika näyttää kuinka maalipinta pysyy! Maalasin sekä kaapistojen rungot/ kaakelit samoilla maaleilla. Alle tartuntapohjamaali ja sen jälkeen kahteen kertaan Empire kalustemaali. Päädyin Empireen koska se ei ole vesiohenteinen. Uskoisin maalin pysyvän välitiloissa, ainoa kohta on tiskialtaan kohta, kun siinä enemmän tulee roiskeita.

   Ei muutakuin rohkeasti kokeilemaan;)

   Poista
 2. Teillä on ihan selkeästi menoillaan valkoinen kausi ;). Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Tiina, valkoinen kausi kovasti pukkaa päälle! Täytyy nyt kuitenkin malttaa mieli ettei maalisuti ihan jokapaikkaa käy läpi!

   Poista
 3. Moi. Olen kans suunnitellut maalaavani meidän kirsikan väriset (!! Yäk !!) keittiön kaapin seinät ja välitilat. Voisitko kertoa enemmän kyseisestä projektistasi.? Mitä maaleja siis käytit? Oliko sulla ensin joku pohjamaali? Maalasitko vielä sen päälle? Kuinka kauan sinulla meni keittiön maalaukseen? Maalasitko ihan vain pensselillä ja jäikö pensselin jälkiä? Huh. Tulipa kysymyksiä. Kiitos jos jaksat vastata.

  VastaaPoista
 4. Hei Johanna! Otexin tartuntapohjamaali ensin alle. On muuten huippu tuote! Sen jälkeen Empiren kalustemaalilla kahteen, tai kolmeen kertaa. Sutilla ihan maalasin, mut tarkkana saa olla ettei ala valumaan. Oon ollu tosi tyytyväinen lopputulokseen. Ja mikä parasta, tuli kyllä remppa huokeeseen hintaan!

  Tsemppiä sulle maalausprojektiin:)

  VastaaPoista