torstai 29. marraskuuta 2012

Keittiöremppaa osa. 4

Heijsan ystävät!

Täällä remontti on keittiön osalta jo hyvässä mallissa. Ihana saada uusittu keittiö juuri ennen joulua valmiiksi:) Muutama jalkalista puuttuu vielä ja kaksi nuppivedintä, sekä lasihyllyt vitriinehin. 
Melko huokeaan hintaan saimme keittiön tehtyä, kun ei tarvinnut ostaa kaikkia kaapistoja. Ostimme ainoastaa uutena kaapin ovet, tasot, vetimet ja altaan sekä uutena tuli myös neljä laatikostoa. Nälkä kasvaa syödessä ja nyt siintää mielessä josko jossain vaiheessa kokeilisi maalata keittiön klinkkerilattian. Kyselin alustavasti maaliliikkestä onko heillä neuvoja, mutta aikas vähissä tuntuu olevan. Taidan siirtää urakan kuitenkin kesään koska maalin käry on niin kova ettei sisällä pysty silloin olemaan!

-Sanna-

19 kommenttia:

 1. voi kun hienosti raikastu! Betoluxia olen kuullut jonkun vetässeen laatankin päälle, tartunta tietenkin alle..

  VastaaPoista
 2. Vautsi wau! Siitä tuli tosi hieno :)!Oliko teidän keittiökaappien runko puuta vain jotain levyä? Itse olen miettinyt samanlaista maalikikkaa vessan kalusteisiin mutta kun ne on harmillisesti puuta, niin taitaa vanha sävy iskeä valkoisen maalin läpi. Mutta kun minä en haluaisi uskoa maaliliikkeen myyjiä vaan kokeilla silti :D.

  VastaaPoista
 3. Siis kertakaikkiaan, aivan upea muodonmuutos! :)

  Meillä maalattiin vessan lattialaatat Betoluxilla, mutta se osottautui huonoksi ratkaisuksi, koska lattiaa imuroidessa maali kolhiintuu. Tietenkin sitten on eri asia, jos pyyhkii aina kostealla, eikä hinkkaakaan sitä millään kovalla. Lattia menee nyt uusiksi, on sen verran kolhiintunu täs 3 vuoden aikana.

  VastaaPoista
 4. On se kyl ihana kun on vähän tottunu...=) Ja miten ihanaa valkoseen keittiöön on laittaa kaikkia joulukoristeita! Kyllä ny kelpaa hääriä uudessa keittiössä:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille kommeinteisteista ja vinkeistä!
  Tiina: Keittiökaappien rungot ovat mdf- levyä. Ei muuta kuin rohkeasti maalaamaan vaan vessan kalusteita.

  Klinkkerilattiasta: Aluksi ajattelin betoluxia, mutta todennäköisesti laitetaan Teknodur Combia. Huomenna olis tarkotus tehdä koe yhdelle laatalle. Maali on ainakin kestävää, kun sitä käytetään mm. louhoskauhoissa. Siinä jos missä maalipintaa testataan! Tietysti maalithan ovat kestäviä, mutta ongelmaksi tulee lattiapinnan osittainen lasitus (kuulemma vaikeaa saada maali pysymään). saapi nähdä kuinka käy1

  VastaaPoista
 6. Mun mielipiteeni on et ei tule pysymään mitkään maalit, kulmista lähtee ensimäisenä kulumaan pois ja sehän ei näytä sitten kivalta:(
  Kaikkein parhaan tuloksen saat kun laatoitat suoraan uudet laatat päälle, parin päivän homma ja ei tule käryjä eikä maksa oikeesti edes paljon. Ja vielä se että saat just semmoset laatat kun haluat ja oikean värisen sauma. Ja kaiken lisäksi kestää varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta. Kyllä moni on sitä sanonut ettei tule kestämään! Voipi olla että jätän sitten haaveeksi.

   Poista
  2. niin...unohtui vielä palaute muusta, että upea on!!

   Poista
 7. Aivan mahtavan kaunis ja upea keittiö! :D

  VastaaPoista
 8. Ihanalta näyttää! :) Todella iso muutos. Meillekin tulee samantapaiset ovet kiiltävänvalkoisella pinnalla. Keittiön allas on myös ilmeisesti samaa materiaalia, mut meillä tulee sellasena ruskehtavanharmaana samalla tavoin tason kanssa samaa väriä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toiveissa olis vielä saareke keittiöön, josta oon Vesalle hieman vihjaillut;)

   Poista
 9. Hei! ihanan näköinen keittiöuudistus.meilläkin keittiöremontti kohta ajankohtainn ja kyselisinkin, mistä olet löytänyt noin sievän astianpesukoneen hanan ja keittöhanan? aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Hana on Cristina merkkinen, mutta en muista mistä olen sen tilannut! Olen ostanut sen noin vuosi sitten netistä.

   Poista
 10. Hei! Aivan ihana keittiö! Olen näinä päivinä viemässä keittiönkaapinovia maalaamoon. Minulle jää sitten runkojen maalaus. Nyt varmaan menee kyllä välitilakin valkoiseksi :) Mikä sävy sinulla on rungoissa ja välitilassa?

  T jenny

  VastaaPoista
 11. Hei Jenny! Runkojen ja välitilan sävy on maalarinvalkoinen, sama sävy kuin tilaamissani keittiönkaapinovissa.

  VastaaPoista
 12. Kiitos! Nyt maalikauppaan :)

  Jenny

  VastaaPoista
 13. Aivan upea muodonmuutos. Täällä keittiöremonttia suunnittelva ihastelee. Maalasitteko itse nuo rungot?

  VastaaPoista
 14. Mieletön uudistus, onnea uutistuneeseen keittiöön :)

  VastaaPoista