torstai 8. marraskuuta 2012

Kissan päivät
Saanen esitellä Elmeri- kissamme. Tämä poika se osaa laiskotella päivät pitkät. Nukkuu ja taas nukkuu, kunnes nälkä yllättää ja ruokakuppi kutsuu. Pihallekin suurin piirtein pitää nostaa, kun ei itse saa aikaiseksi. Useasti katselen kateellisena, kuinka se elelee kissanpäiviä vailla huolen häivää.

 Itse murehdin monenlaisia asioita, aivan turhiakin. Katsokaa taivaan lintuja: ne eivät kylvä, eivätkä leikkaa ja kokoa varastoihin. Teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa arvokkaampia kuin ne? Kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?" Arkisten asioiden keskellä meidän tulisi katsoa taivaan lintuja ja tai… meidän kissaamme! Asiat kyllä hoituvat ajallaan. Älkää ymmärtäkö kuitenkaan väärin, murehtiminen ja asioiden hoitaminen, huolehtiminen ovat eri asioita. En tarkoita että asiat pitäisi vaan jättää ja olla. Ei suinkaan, vaan turhan murehtimisen voisi jättää .  Asioilla vaan on tapana järjestyä.

-Sanna-


2 kommenttia:

  1. Ihku kisu! Nukkuvan kissan katselu vie mennessään pahan tuulen ja huolet :)

    VastaaPoista
  2. Elmeri on tosi soma. Mulla on vielä suru puserossa, kun rakas koiramme kuoli reilut kaksi viikkoa sitten. Talo on tosi tyhjä ilman rakasta lemmikkiä.

    VastaaPoista