torstai 13. joulukuuta 2012

Punastuva keittiö


Joulu se senkun lähestyy lähestymistään ja meidänkin keittiö saa punaaa poskilleen:).
Valkoisessa keittiössä värit vaan näyttää paljon hienommilta, kun entisessä tummassa keittiössä. Jotenkin se tumma väri imi kaikki värit itseensä. Pyysin poikaani tuomaan minulle pienen sievän ja leveähkön kuusen keittiön sivupöydälle  ja voi hyvä tavaton mikä karahka sieltä tuli!! Lähes kuivunut pystyynkuollut kuusirukka, muutamilla harvoilla oksilla ja oli vielä poloinen ihan toispuoleinenkin. Päästin kyllä komiat naurun remakat nähtyäni tämän surkuhupaisan kuusen. Kyllä se poikaakin aikatavalla nauratti kun toi sitä sisälle. Kuusi lensi kaaressa metsikköön ja mieheni toi minulle alakuvassa olevan söpön kuusen tilalle. Kuusi tuo niin raikasta tuoksua ympärilleen.
-Sanna-


4 kommenttia:

 1. Voi että sulla on kaunista. Mun haaveissa on saada ensi syksynä keittiöremontti ja valkoinen, maalaisromanttinen keittiö. Tuskin maltan odottaa. Nyt vuorotteluvapaalla ei kannata remontoida..

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavia kuvia! Luin myös edellisiä postauksiasi. Tein aika samantyylisiä joulukortteja itsekin - käypä kurkkaamassa blogissani:)
  Haleja ja hymyjä viikonloppuusi♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanat kommeinteistanne ja kiitos SisustEllen että liityit lukijakseni!

  VastaaPoista