maanantai 3. joulukuuta 2012

Tuunattu lyhty

Moikkista kaikille!

Mukava viikonloppu takana ja ensimmäinen adventtikynttilä sytytetty. Tulihan se lumikin viimein ja maisema näyttää niin puhtaalta ja valkoiselta!
 Kynttilöitä polttelin koko viikonlopun ja ihmettelin lievää päänsärkyä, mutta taisi johtua happivajeesta johtuen kynttilöistä! Liika on liikaa! 
Mutta joka tapauksessa nautein täysin rinnoin viikonlopusta, kun ei ollut mitään pakollisia menoja. Ke. ja to. illan siivosin, jotta viikonlopun sain pyhitettyä kaikelle kivalle. Askartelin mm. höyhenkuusia. Niitä on vilahdellut muutamissa blogeissa ja päätin itsekin kokeilla. Askarteluvälineitä hain Sinooperistä. Höyheniä oli kahdenlaisia, pienemmistä kuusista tuli kivemman näköisiä, kun niissä oli pienimpiä höyheniä.Maalasin myös pienen reen valkoiseksi spray maalillaVäkersin myös pienen "kristallikruunun"  lyhtyyn, muttaa harmitti kun olin ostanut paksumpaa rautalankaa ja  hukkasin sen tohinoissani! Oli pakko tyytyä ohuenpaan lankaan ja helmet painoivat liikaa ja kruunu ei oikein pysy kuosissaan. Saa silti kelvata.
Ihania blogeja selaillessani muutamista on löytynyt tuunattuja kynttilälyhtyjä ja päätin itsekin sellaisen meille laittaa. Kyseisistä näpertelyistäni tuunasin kynttilälyhdystä pupulle oman jouluisen sopen. Kelpaa siellä nyt pupun asustella. Joskin lähempänä joulua pupu saa väistyä ja tilalle tulee jotain jouluisempaa ja punaista.

Kirpakkaa alkavaa viikkoa toivotellen 

-Sanna-

6 kommenttia:

 1. Hieno tuo sinun tuunattu lyhtysi.
  Oikein ihastuttavaa alkanutta viikkoa.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. Kiitos Erica!
  Kiva kun lyhdyillä on muutakin käyttöä kuin pelkkä kynttilöiden polttaminen, vaikka tykkäänkin niitä sytytytellä:).

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat koristukset<3 Ja itsetehdyt on kauneimpia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja käsillä tekeminen on rentouttavaa:)

  VastaaPoista
 5. Vinkiksi vaan Sanna, että lyhdyt käyvät mainiosti barbien palatsista, Helmi on kokeillut ;)

  VastaaPoista
 6. Wow, Helmi on kekseliäs:). Se on niin hienoa kun lapsella on mielikuvitusta, ihana Helmi!

  VastaaPoista