torstai 7. helmikuuta 2013

Arvontavoitto, tunnustus ja haaste


Onni potkaisi ja voitin By Pia`sin tähtitunika arvonnan! Osallistujia oli peräti 606 ! Tunikan sain tiistaina postista ja voi kuinka ihana se on! Kelpaa sitä nyt käyttää:)


 
Sain myös tunnustuksen ja haasteen.

Tunnustus
 

Sain tämän tunnustuksen Elämää Onnenpähkinässä, sekä Aarteenhaltija blogeista. Kiitos !!Tämän tunnustuksen tarkoitus on saada huomiota suhteellisen uusille blogeille, joilla on alla 200 lukijaa.


Tässä säännöt:
1. Kiitä antajaa ja  linkitä bloggaaja, joka antoi sinulle tunnustuksen.
2. Valitse viisi (5) ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3.Toivo, että ihmiset, joille annoit tunnustuksen jatkavat sitä eteenpäin.


Jatkan tätä seuraaville:


Elämää luonnossa
Ripaus kardemummaa
Ripaus tunnelmaa
Maitoa ja hunajaa
Mariella ja Ilmari


Sain myös haasteen Elämää Onnenpähkinässä -blogista, johon yritän jotakin vastata.
1. Miksi kirjoitat blogia? Tykkään sisustella ja tuunailla, sillä pidän kaikesta kauniista ja saan siitä energiaa. Vuoden päivät toisten blogeja lukiessani ja ammentaessani niistä ajattelin myös itse alkaa jakaa omia sisustusjuttujani toisten ammennettavaksi. Kiva on myös tutustua samanhenkisiin ihmisiin näin bloggauksen merkeissä ja saahan tässä myös säilöttyä muistoja talteen:)

2. Paljonko bloggailu vie aikaasi viikossa? Tähän kysymykseen onkin aika vaikea vastata, sillä sehän riippuu niin päivästä.

3. Mitä omaa luonteenpiirrettäsi  arvostat eniten? Olen melko innostuva ja suhteellisen positiivinen.

4. Harjoitatko hyväntekeväisyyttä? Kyllä  kristillisten järjestöjen kautta.

5. Käytätkö koruja? Käytän sormuksia ja kaulakorua. Korviksistakin pidän, mutta ne ovat aina hukassa!

6. Vierailetko sukulaistesi luona? Vierailen, mutta en niin usein kuin toivoisin. Lasten harrastukset ja seurakunnan toiminta vievät paljon vapaa-aikaani, joten se on sitten kyläpäivistä pois.

7. Tiedätkö miten kukin shakkinappula siirtyy? En totisesti tiedä, mutta poikani tietää, täytyypä kysäistä häneltä;)

8. Oletko saanut ylinopeussakkoja? Täytyy myöntää että olen!

9. Milloin viimeksi kävit teatterissa? Taisin olla viimeksi viime vuoden puolella.

10. Toivotko joskus olevasi joku muu? Nuorena toivoin useastikin olevani joku muu, mutta näin vanhempana olen sinut itseni kanssa. Itseasiassa olen tämän asian oppinut raamatun kautta. Esimerkiksi Psalmissa 139 :13 sanotaan: Sinä olet (siis Jumala) luonut minut sisintäni myöten,
äitini kohdussa olet minut punonut.
 14. Minä olen ihme, suuri ihme,
ja kiitän sinua siitä.
Ihmeellisiä ovat sinun tekosi,
minä tiedän sen.
Joten olen ajatellut, että on myös epäluottamuslause Taivaalista Isää kohtaan jos haluaisin olla joku muu. Olen siis ainutlaatuinen omana itsenäni, kuin myös sinä rakas lukijani.

11. Hyväksytkö turkikset? Pidän kovasti eläimistä, joten olisihan se kiva jos ketut pääsisivät isompiin häkkeihin, mutta ymmärrän myös elinkeinonharjoittajan näkökulman.

Tämä haaste on pyörinyt jo monessa blogissa, joten en lähde laittamaan uusia kysysymyksiä. 

Napatkaa siis halukkaat ja laittakaa jakoon kenellä ei vielä haastetta ole ollut:)

-Sanna-


6 kommenttia:

 1. Kiitos ihanaisesta tunnustuksesta! Lämmittää kovasti mieltä =)

  Mukavaa lauantaita
  Minnukalta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon ihanasta sydän tunnustuksesta.♥

  Haasteeseen olet vastannut ihanasti.
  Huomaa vastauksistasikin että olet positiivinen ihminen.
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta! Arvomaailmasi sama kuin minulla, ihanaa! Siunausta!

  VastaaPoista
 4. Itse en ikinä voisi käyttää turkista, sillä turkiseläinten elämä on niin huonoa ettei pelkästään hieman suuremmat häkit sitä vielä parantaisi.. Ketulta voi puuttua vaikka kokonainen korva, eikä kukaan sitä hoida! :( Eläimetkin ovat Jumalan luomia, joten niitä tulisi myös kohdella arvokkaasti. Eläimetkin tarvitsevat oikeuksia. Toki ymmärrän että ihmiset ovat riippuvaisia eläimistä,myös minä. Mutta eläinten ei tulisi kärsiä ihmisten itsekkyyden takia. Mieluummin niin että ihmiset metsästäisivät eläimiä tuolta luonnosta, vaikka sitten niihin turkiksiin, (esim. hirvien metsästys on luonnollista ja mielestäni oikein, sillä se on riistanhoitoa, eikä hirvet missään välissä joudu kärsimään). Kyllähän ne turkiseläimet tuolla luonnossakin kasvaisi ja varmasti ihan yhtä hyvän turkin niistä saisi kuin rääkätyistäkin;) Raamatunkin aikaan ihmiset pitivät eläimiä elinkeinonaan kuten Jumala on sen tarkoittanutkin. :) Ei se tarkoita sitä,ettei eläimiä voi pitää elinkeinonaan jos niillä on hyvät oltavat!:D Ja toki turkistarhauskin toimisi sellaisenaan jos eläimistä oikeasti välitettäisiin ja pidettäisiin huolta, mutta luulen että se on liikaa vaadittu tältä rahan ahnealta maailmalta.Koska kyllähän joitakin lemmikeitäkin pidetään häkeissä muttei ne silti joudu kärsimään.. Oho anteeksi!Tuli vähän pitkä teksti,mutta tämä on tärkeä asia josta ihmiset välittävät/tietävät harmillisen vähän. Enkä nyt tietenkään vihjaa että et välittäisi eläimistä,mutta todella harva ymmärtää tilanteen vakavuuden! Ps.Olen tavallinen uskovainen nainen,en eläinaktivisti tai mikään muukaan vegetaristi:D Olen vain todella eläin- ja ihmisrakas, asetan aina itseni toisen asemaan.. En toivo kenellekkään mitään pahaa,oli kyse sitten eläimistä tai ihmisistä, molempia tulisi kunnioittaa!

  Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.
  Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen iloinen ja kiitollinen kommentistasi:). Kirjoituksestasi huomaa, että olet pohtinut asiaa paljon ja on hieno rikkaus saada lukea eri näkökulmia:)

   Poista