maanantai 11. helmikuuta 2013

Maton virkkaustaHip hei, sain kuin sainkin toisen virkatun maton valmiiksi! Tämä matto kyllä koetteli hermojani. Minulla kun ei ollut minkäänlaisia ohjeita tähän mattoon ja sekös tuotti harmaita hiuksia ja hammasten kiristelyä! Virkkaamista, purkamista, virkkaamista ja purkamista... mutta sain kuin sainkin vihdoin valmiiksi. Matto matkusti yläkertaan tyttären huoneeseen ja kivasti se sinne sopii väriä antamaan. Olisin kyllä tehnyt matosta vaaleamman, mutta kudeliikkeessä ei ollut saatavilla vaaleampia värejä.


Lisää kuteita ajattelin tilata Kauhavan Kangasaitasta, kunhan saan aikaiseksi. Siellä näkyi olevan pastellisempia värejä. Saapi sitten nähdä jaksanko mattoa alkaa virkkaamaan, sillä niin juntturassa niskani ovat!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kiitos muuten kaikille ihanille kommenteistanne, niitä on ilo lukea:)

-Sanna-

4 kommenttia:

 1. Ihanan matton olet kutonut.
  Minäkin sain valmiiksi ruskean maton. Laitan siitä kuvan kunhan kerkiä.
  Kudoin sen langasta mitä vintiltä löysin. Aloitan nyt matonkuteista kun opin tuon mallin. Purkasin moneen kertaan kun en oikein käsittänyt ohjetta. Mutta nyt onnistui.
  Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hienoa Sylvi, eikös olekin hienoa kun matkan varrella oppii uusia asioita! Itsekin olen ollut ihan täpinöissäni näistä virkkausjutuista:)

  Muuten ne ohjeet ovat kyllä vaikeita, anoppi sanoikin minulle, että käytä tervettä maalaisjärkeä:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, on matossa kyllä aika iloiset värit:)

   Poista