torstai 21. helmikuuta 2013

Topi & Maxi


Täällä on vietetty hiihtolomaa ja mitä ihastuttavammassa säässä! Aurinko on kivasti paistellut pitkästä, pitkästä aikaa ja ulkoilmasta ollaa nautittu täysin siemauksin. Ajattelinkin laittaa muutaman kuvan meidän rakkaista lemmikeistämme jotka pitävät meidän perheen liikkeessä lenkkeilyn merkeissä. Aikaisemmassa blogipäivityksessä kuvasin nyt jo edesmennyttä Elmeri-kissaamme ja sen kissanpäiviä ja nyt muutama otos hauveleista. 


Yllä olevassa kuvassa on alaskanmalamuutti Maxi. Tämä poika on pääasiassa mieheni lenkkikaveri varsinkin talvisin, sillä se on niin kova vetämään, vetokoira kun on. Maxi on koiristamme nuorempi ja niin kovin riippuvainen alakuvassa olevasta Topista. Topi on lapinkoira ja varsin terhakka sellainen. Molemmat koirat ovat kivoja omina persooninaan.


Talvisin lomaterveisin,
-Sanna-

2 kommenttia:

  1. Meillä on valkoisen paimenkoiran ja alaskan malamuutin sekoitus uros. Hippasen alta 2 v. maxin sivuprofiili on kuin meitin Rollon. Ihania koiria teilä. Pikku rintsessa 8.v kysyi saisinko tallentaa ja tulostaa hänelle Maxin kuvan koira vihkoon laitettavaksi? Ihanaa lopputalvea.

    VastaaPoista
  2. Hei Mirstaakkeli! Tottahan toki pikku prinsessasi saa tulostaa Maxin kuvan koirakansioonsa:)
    Tuo teidän Rollo on varmaan upen näköinen koira!

    VastaaPoista