maanantai 18. maaliskuuta 2013

Haku päällä!

Kuten otsikosta voikin päätellä mulla on haku päällä! 
Oon tässä yllätys, yllätys ollu maalausvaatteet päällä lähes kaikki vapaa- ajat ja keittiörempan jälkeen aloitin olkkarin/ pianohuoneen seinien ja listojen maalauksen.
 Kaikki taulut otin pois seinistä ja tää alakuvassa oleva pianon päällä oleva seinätila kaipais nyt jotain uutta piristystä. Siinä oli ennen lampetit ja maalaamani hedelmätaulu ja nyt pitäs tilalle saada jotain muuta, siksi siis haku päällä! Olisko se jokin lautasteline, tai tekstitaulu, vai mikä...? Lautashyllyjä oon kattellu netistä, mut silmiin ei oo oikeen osunu sitä oikeeta! Joku vanhahtava tekstitaulukin olis kiva, niitä oon jossain blogeissa nähnyt, mutta en tiedä mistä niitä saa!
Joten haku on päällä!
 Olkkari oli ennen vaalean keltainen. Alaosat oli tummemman keltaset ja yläosassa oli vaaleankeltanen raitatapetti. Tykkäsin värityksestä monet vuodet, mutta nyt oli kyllä jo korkea  aika päivittää seinät. Alaosaan haluaisin vielä neliötä koristelistoin, mut sitä en osaa tehdä, joten täytyy alkaa maanittelemaan miestä josko se innostus jossain vaiheessa!

Viherkasvit sisällä alkaa näin keväällä myös kiinnostaa. Harmittaa vaan jos ne kuolee mun hoidossani. En käsitä miten jotkut saa kasvit viihtymään ympäri vuoden niin kukoistavina sisätiloissa.


Aurinkoista viikkoa!
-Sanna-

15 kommenttia:

 1. Kaunista ja harmoonista!
  Onko tuossa puolipaneeli vai onko maalattu vain alaosakin?

  VastaaPoista
 2. Niin kauniit sävyt ja levollinen tunnelma :) Kaunista!
  Aurinkoista viikkoa sinulle Sanna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Minnukka:)

   Aurinkoista viikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. OIkein hyvän näköistä teidän kotona! Kaunis nappilehti pianon päällä. :)

  VastaaPoista
 4. Todella hyvännäköistä teillä on.
  Niin rauhalliset värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sylvi:) Seinän sävy on kyllä rauhoittava, mutta toivottavasti ei kuitenkaan liian rauhoittava, ettei mene vallan sohvalla löhöilyksi;)!

   Poista
 5. Kaunis uudistus! Ja hyvä idea tuo alaosan maalaus ja listoitus. Nopeasti katsottuna ajattelin sen tietenkin olevan puolipanelia :).
  Kummatkin ideat; tekstitaulu ja lautashylly kuulostavat hyviltä. Kannattaa rauhassa etsiä että löytyy varmasti "se oikea" juttu :) Ihanalta näyttää jokatapauksessa!

  VastaaPoista
 6. Maarit, se on ihan totta ettei hätäpäissään kannata mitään ostaa.
  Sitte jälkeenpäin harmittelee moneen kertaan turhia ostoksia... on nimittäin kokemusta!

  VastaaPoista
 7. Pianon päälle sopisii kumpi vaan ja tilaakin on ruhtinaallisesti! Onneksi noita viherkasveja saa kaupasta lisää, kun entiset talven mittaan jotenkin kummasti nuutuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja aika usein siellä viherkaupassa sitten tulee asioitua;)

   Poista
 8. Löysin juuri blogisi ja on aivan ihana. Todella rauhalliset ja levolliset sävyt! Tervetuloa vaan meillekkin "kylään",
  sandyhillshome.blogspot.fi :stä
  Piia

  VastaaPoista
 9. Minulle tuli ensimmäisenä mieleen, että mitä jos pianon päällä olisi valokuvakollaasi? Erilaisia vanhaa aikaa henkiviä valkoisia kehyksiä ja niissä mustavalkoisia/seepian sävyisiä valokuvia. Esim. suvun kuvia, Fanny-mummon nuoruuden kuvia tai jotain omia tuotoksia oikean sävyisiksi muunnettuina. Vanhasta nuottikirjasta kopio,teettäisi siitä iiiison julisteen ja kehystäisi sen makeilla kehyksillä :). Linkki vanhoihin nuottikirjoihin, jotka mielessäni näen :).http://www.tikkurilansoittokunta.net/Historia/historia2.html...öööö mitäs vielä, vanha ajopuu seinälle nostettuna, toimii hienosti myös hyllynä :).

  VastaaPoista
 10. Kiitooos Tiina kommentistasi!!! Samoilla linjoilla ollaan! Kollaasi on ollut myös mielessäni, mut olin ajatellu sitä joko portaikkoon, tai yläkerran aulaan, mut saapi nähdä. Tuo nuotti systeemi olis kyllä mahti idea! Täytyy käydä kyseisillä sivuilla! Kiitos vinkeistäsi:)

  Iloa ja valoa sekä vauvantuoksua<3

  VastaaPoista