torstai 30. toukokuuta 2013

1-vuotis synttärit...

Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä kun tehtiin mökkikaupat unelmiemme piilopaikasta<3. Sen kunniaksi ostin kimpun vaaleanpunaisia ruusuja juhlistamaan ja sulostuttamaan vuosipäivän kunniaksi:)


 Allaolevan mökkikirjan näpertelin viime kesänä, jotta kaikki ihanat mökkivieraat saavat laittaa oman puumerkkinsä vieraskirjaan. Mukava on sitten kesän jälkeen sitä lueskella ja muistella mitä kaikkea kivaa kesän aikana on tapahtunut:). On sinne jo mukavasti tekstiä syntynytkin ja saimmepa eräältä pikkuiselta kauniin kesärunonkin<3!
Meen ajatuksissani nyt vuoden takaisiin tapahtumiin...
Selailin huhtikuussa 2012 Jokakoti-lehteä ja silmiini osui mielenkiintoinen ilmoitus! Tarkemmin ilmoitusta lukiessani huomasin, että mökki sijaitsi juuri sillä tiellä mistä olimme noin 10- vuotta sitten haeskelleet mökkiä tuloksetta. En ehtinyt kunnolla edes ilmoitusta lukea, kun jo huomasin soittavani miehelleni ja kerroin innosta hihkuen huippu uutisen! Siltä istumalta lähdettiin mökkiä katsastamaan. No, mökki ei sinänsä silmiä hivellyt, mutta TONTTI, se sai päämme sekaisin ja hetkessä olimme myytyjä!

Mökkikaupat tehtiin 30.5.2012 ja avaimet saimme käteemme pari viikkoa myöhemmin.

Ihka ensimmäisenä pesimme ja kuurasimme saunamökin lattiasta kattoon  ja illalla jo olimme saunan leppeiässä lämmöissä:).

Mökki ei totisesti hivellyt silmiämme...oli nimittäin varsinainen retromökki. Värimaailma oli punaista, keltaista ja tummansinistä, oli hirventaljaa ja mitä ihmeellisempiä viritelmiä joten ei ihan mun makuuni! Niinpä sitten käärittiin hiat ja alettiin hommiin. Parin kuukauden aherruksen jälkeen saimme mökkirempan lähes valmiiksi. Lattiat vaihdettiin toista makuuhuonetta lukuunottamatta, sisäseinät laudoitettiin ja maalattiin, keittiöön ja makuuhuoneeseen vaihdettiin katot, yhteen makuuhuoneeseen laitettiin tapetit sekä sähköistyksiä lisättiin huomattavasti.
Töiden lomassa tietenkin käytiin uimassa ja saunassa, sekä grillattiin niin, että loppukesästä puntari vinkui ja kitisi!

 Päällimmäisenä kesästä 2012 mielessäni on ystävien vierailut ja se valtava talkoohenki! Rempan lomassa saunominen (en oo koskaan aiemmin kyllä niin paljon saunonut) sekä tietenkin uinti.

Toivotaan että kesä 2013 ei meidän osalta oo ihan niin työntäyteinen kuin vuosi 2012! Toivon myös kauniimpia ja lämpimämpiä ilmoja...jos toivoa sopii:)! -Sanna-


6 kommenttia:

 1. Mielettömän upeat ikkunat maisemoineen teidän mökillä! IHANA PAIKKA varmasti. Kauniille näyttää sisältä aherruksenne jälkeen. Kukapa tuonne ei haluaisi tulla kyläilemään!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on se kyllä pikkasen muuttunut ensi näkemältä:). Harmittaa kovasti kun otin alkuperäsestä mökistä kännykällä kuvia ja kuinkas ollakkaan, kännykkä hajos ja kuvat sen siliän tien:(

   Poista
 2. Toden totta, mitkä maisemat<3 Ihana lukea tarinaa toteutuneesta unelmasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kyllä oltu niin onnellisia, kun löydettiin tää mökkipaikka:)!

   Poista
 3. Ihana toteutunut unelma!! Upeet maisemat ja hienoks ootte mökin laittaneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mervi! On ollu niin kiva kun on yhdessä miehen kanssa paikkaa remppailtu...mukava yhteinen harrastus:)

   Poista