tiistai 11. kesäkuuta 2013

Lindved-pöytä ja vähän käsillä tekemistä

Oltiin taannoin miehen kanssa työmatkalla ja poikettiin samaisella reissulla myös Ikeassa.
Sieltä matkaan lähti mm. alakuvassa oleva pikkuinen pöytä. Ostin pöydän pojan tulevaan majaan, mutta kun maja ei vielä ole valmis, sopiva paikka löytyikin meidän mökin makkarista. Nyt jo pohdinkin, et pöytä saa jäädä tähän ja ehkä maja saa sitten jotain hiukan miehekkäämpää:).


Nyt on niin hienoa kun kauniita kesäkukkia saa poimia tienpientareilta, eikä aina tarvi kipasta kukkakauppaan, jos iskee kukkamania! Muistan, kun mua harmitti lähteä nuorena äidin kanssa lenkille, kun se aina kykisteli ojanpientareilla noukkien kukkia pylly pystyssä ja mä olisin jo halunnu jatkaa matkaani. No, nyt huomaan itsessäni jo samoja piirteitä, hih:). Eilisen lenkin jälkeen mulla oli iso kukkakimppu  kotiinviemisiksi. En yksinkertasesti voinut vastustaa kiusausta, kun ojanpientareet oli niin täynnä kukkia!
Nämä perhos- taulut tein jokin aika sitten ja ajattelin sijoittaa nekin sitten pikkupöydän kavereiksi.
Mulla oli vanhoja pyökinvärisiä taulunkehyksiä ja niinpä maalasin ne, joskin aika haasteelliset noi kehykset oli. Maali ei oikein tykännyt tarttua ja valumiakin tuli, mut ompahan kotikutoset:).
Perhosia leikkasin kauniista papereista ja taulut saivat vielä hieman latinankielistä tekstiä ( tai siis jotain hepreaa, koska ne on osittain omasta päästä keksittyä)


Idean perhosten tekoon löysin Maalaisunelmia kirjasta. Kirjassa on kauniita kuvia ja askarteluvinkkejä shappy chic- tyyliin.


Iloa ja eloa kesäisiin päiviinne:)!

-Sanna-

6 kommenttia:

 1. Upeat nuo perhostaulut, tykkään!

  VastaaPoista
 2. ihana tuo kukkakimppu ja perhostaulut on tosi nätit :)

  VastaaPoista
 3. Perhoset ovat aina IN:) Viimekesänä löysin kirjakaupasta kivoja perhostarroja, jonka siivet saa nostettua ylös ja ovat näin eläväisempiä. Niitä sitten liihotti pitkin poikin huusholliani: peilin sivulla, ikkunoissa, ovessa, pullon kyljessä jne.....lähti vähän lapasesta:D

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia. Ihania nuo perhostaulut ja kukkakimppu.
  E-R

  VastaaPoista
 5. Niin meistä vaan tulee samanlaisia kuin äitimme ;)!Kauniit on kukat kuitenkin ja taulut myös! Sinulla taitaakin olla melkoinen kielipää, jos nuo nimet omasta päästä keksit. Meikäläiseen meni ainakin ihan täydestä!

  VastaaPoista
 6. Kauniita on taas kuvasi. Luonnon kukat ovat niin ihania.
  Perhosia on monenlaisia ja sinun perhostaulusi ovat todella kauniita.
  hyvää Juhannusta sinulle♥

  VastaaPoista