keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Norjanangervot

Meidän pihakäytävän reunustoja verhoaa norjanangervot. Miten upeita ne ovatkaan kukkiessaan kuin morsiushuntu. Olis niin hienoa kun ne kukkis pidemmän aikaa, mut kukinan ilottelu ei kovin kauaa kestä.

Viime yönä oli varsinainen ukkosmyräkkä! Taivas oli salamaniskujen täyttämä ja jyrinä melkoinen! Pikkurillinpään kokoiset rakeet piiskasivat maahan melkoisella voimalla ja niin... norjanangervojen kukat olivat muisto vain:(. Onneks kerkesin ottaa mutaman kuvan ennen myräkkää! Muutenkin moni  kukka pihassa näyttää nyt melko nuupahtaneilta viimeöisen myräkän jälkeen, mut onneks aurinko saa ihmeitä aikaan.

Eilen ilma oli niin synkkä hetkittäin, et olis voinu laittaa vaikka pihavalot päälle! Onneks tää päivä on ollu taas aurinkoinen:).


Aurinkoista ja lämmintä kesäpäivää sulle:)!

-Sanna-

9 kommenttia:

 1. Niin kaunista! Ihana käytävän reunus ja sisääntulo!
  Meillä on myös satanut muutamana päivän rankasti ja kasvit pihalla nyypähtävät kerrasta... Onneksi välillä paistaa ja taas kukoistaa! :)

  Aurinkoista ja kukoistavaa päivää sulle Sanna! :)

  VastaaPoista
 2. Norjanangervot ovat kyllä kauniita ja kiitollisia pensaita :) Hienolta näyttää. Täälläkin oli kova ukkosmyräkkä, onneksi rakeita ei sentään satanut. Luonto kiittää sateesta, nyt taas vihertää nurmikkokin enemmän. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniin näköistä ja ihanat ovat nuo angervotkin.

  VastaaPoista
 4. Luin lehdestä, että jossakin oli tullut golfpallon kokoisia rakeita...:)
  Morsiusangervot ovat kauniita.

  VastaaPoista
 5. Ihana sisääntulo! Meilläkin on muutama noita angervoja antamassa näkösuojaa. Tykkään myös noista kivikkokasveista ihan hurjasti<3
  Hymyjä viikkoosi♥
  Halauksin
  SisustEllen

  VastaaPoista
 6. Kaunis kukinta! Ja ihanat kiviportaat teillä. Meillä ei ole vielä ukkosiakaan ollut.

  VastaaPoista
 7. Ihania nuo norjanangervot, minäkin olen katsellut niitä sillä silmällä, että jospa meidänkin pihaan saisi noita ihanuuksia...
  Iloisia kesäpäiviä sinulle, Sanna!

  VastaaPoista
 8. Ihana valkoinen teema jatkuu siis ulkonakin. Kaunista on!

  VastaaPoista
 9. Todella kauniita nuo Norjanangervo. Norjansgervoa sotketaan helposti Morsiusangervoon. Aurinko kyllä tekee ihmeitä kukissa.
  Mukavaa viikonloppua sinne teille!

  VastaaPoista