sunnuntai 3. elokuuta 2014

Huvimaja

Heippa!

Aattelin laittaa muutaman kuvasen vaihteesta pihan perukoilta, sillä pari aikaisempaa postausta onkin vierähtänyt pellavavaatteiden parissa.
 
 Kesä on antanut ihan parastaan ilmojen suhteen ja puutarhan kukkaset ovat kukkineet runsaina.
Vaikka onkin ollut kuivaa ja lämmintä, olen ihmetellyt, kun nurmikko ei ole laisinkaan kellastunut!
Kesäkukkia olen kylläkin kastellut ahkerasti.
 Kesän viimeisiä mansikoita vielä makustellaan.Eilen mentiin mökille katsastamaan keskiviikon myrskytuhoja ja täytyy sanoa, että mieleni pahoitin:(
Myrsky oli vienyt laiturilta kaiken mennessään!!!
Kahdenistuttavan painavan penkin, pöydän, kukkapylvään ja kaksi kansituolia. Onneksi olin pari tuolia kantanut aiemmin mökin terassille, sillä myös ne olisivat muuten menneet menojaan.
Näimme noin 300metrin päässä eräällä saarella jotain valkoista ja mielenkiinto heräsi. Päätimme käydä katsastamassa valkoisen möntin salaisuutta ja siellähän se oli, yksi kansituoleistamme, ja vielä ihan ehjänä! Toisen kansituoleistamme löysimme kilometrin päästä toiselta saarelta, joskin siitä puuttui yksi osa. Kuuleman mukaan joku mökkiläisistä oli nähnyt valkoisen pöydän ylösalaisin lipuen keskellä järveä. Täytyy varmaankin mennä uudelle etsintäretkelle, josko vielä jotakin löytyisi!

Viikonloppuna myös keskimmäinen lapsistamme muutti omaan pikkuiseen kotiinsa. Olo on haikea, siitä ei pääse mihinkään. Niin ne meidän pikkulintuset muuttavat pois kotipesästä ja totuttava siihen on! Onneksi kuitenkin nuorimmainen on vielä kotona!:)

Kuulemisiin!

Sanna


10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia täällä ihastelemassa ! On teillä vaan kaunista jokapuolella ...meillä sensijaan on nurmikko paahtunut paikkapaikoin.
  Voi kamala, mikä myrsky teillä siellä mökillä onkaan riehunut, toivotaan että löydätte loputkin jotka myrsky vei !
  Onnea muuten Santellin johdosta, pellavat on ihania <3

  VastaaPoista
 2. Oi ihanuutta! <3 Mielettömän kaunista!
  Me oltiin vähän reissussa ja kastelijoina toimi vapaaehtoiset :) , niin hieman on päässyt kärsimään nurmikko, sekä kukkaset. Mutta en suinkaan valita, kiitollinen olen suuresta avusta, jonka sain. :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis piha teillä ja tuo paviljonki!!<3

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo maja ja ihanan kevyet verhot tekevät siitä niin satumaisen näköisen!
  Harmi, kun myrsky oli tehnyt noin kovasti tuhojaan:(
  Haikeaa se on, kun nuo vasta niin pienet lentävät pesästä...meilläkin jo yksi lennellyt, toinen on onneksi vielä kotona!

  VastaaPoista
 5. Jestas miten kaunista♡ voi harmin myrsky! ! Meillä ukkonen rikkoi upouuden kiukaan :/ mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Voi hurja, millainen mylläkkä siellä onkaan ollut. Toivottavasti löydätte pöydänkin ehjänä.
  Meillä on todennäköisesti myös aika lähellä tuo sama haikea elämänvaihe - pikkuisen jännittää, että miten sitä osaakaan oikein suhtautua näiden omien pikkuistensa lähtemiseen... Halit sulle <3 ... niin ja onnittelut noista uusista jutuistasi - oli niin kauniita kuvia ihanista asuista:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne<3

  VastaaPoista
 8. Wau, miten upealta näyttää! Niin kaunista <3

  VastaaPoista
 9. Oi kun kaunista! Ja ohhoh... Kotka-Helsinki akselilla ei näkynyt mitään myrskyjä lomamme aikana ja vettäkin satoi vain kerran, hetken...

  VastaaPoista