torstai 14. elokuuta 2014

Mökkikuvaukset

Heips Ihanaiset!

Ihan ekaksi, iso kiitos teille, jotka lähettelette kommentteja kommenttiboxiin. Niin ilolla niitä luen, mutta nyt on kiireiden vuoksi vastaaminen jäänyt melko laihaksi, sori!
Tuntuu, että tällä hetkellä on niin monta rautaa tulessa, etten edes ehdi käydä lemppariblogejani lukemassa ja vielä vähemmän kommentoimassa.
Toivotaan että kiire hellittää edes hetkittäin:)


 Kertoilin tuossa aiemmin, että projekteja pukkaa ja yksi hyvä syy niiden loppuun saattamiseen on ollut tämä naiskaksikko! Meillä nimittäin kävi Tanja ja Johanna kuvauskeikalla täällä meidän möksällä. Ennen kuvauksia suorastaan juoksin milloin harava, milloin imuri kädessä, ja sain kuin sainkin paikat jonkinlaiseen järjestykseen ennen kuvauksia. Noh, paljon jäi tekemättäkin, mutta onneksi Johanna lupasi rajata kuvia, ettei kaikki myrskyn jäljet näy kuvissa:)
 Aamulla vettä vielä tihutti, mutta iltapäivä olikin mukavaa auringon paisetta. 
Kuvassa Tanja ja Johanna työn touhussa.

  ***
Huomenna saan kotiini joukon ihastuttavia naisia, sillä pidän ekat vaatekutsut!
Taidan tästä lähteä pikapuoliin tuonne köökin puolelle ja laittaa jauhot pöllyämään:)

***
 Nyt vilautan vielä yhdestä prokkiksesta kuvan, joka on viime kesältä. Tämä juttu saatettiin loppuu juuri ennen kuvauksia, mutta siitä sitten juttua myöhemmin:)Kiitos Tanja ja Johanna teille  mukavasta päivästä!
Toivotaan että joskus vielä nähdään:)

-Sanna-

8 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi, jälleen kerran, aivan ihanasta päivästä! Arkikin tuntunui, näytti ja maistui aivan juhlalta teidän upeassa kesäparatiisissanne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista sanoistasi Johanna ja kiitti korteista, ne löytävät paikkansa meidän seinältä kollaasin muodossa<3

   Poista
 2. Ihania ja herkullisia kuvia!♡

  VastaaPoista
 3. Teillä on taas ollut tuollainen mukavan jännittävä päivä :o) kuulemme tuosta varmaan vielä myöhemmin lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava päivä, mukavassa seurassa:) Ensi kesänä ilmeisesti juttu mökistä tulee, joten vielä tovi saadaan odottaa:)

   Poista
 4. No onpa sulla paljon erilaisia mielenkiintoisia juttuja meneillään! Tuollaisia tarmonpuuskia kaivattaisiin täälläkin - töiden alkaminen pitkän loman jälkeen kun vie ihmeen paljon voimia. Kiva olis noita juttuja lukea niiden ilmestyttyä:)
  Mukavaa elokuun loppupuolta<3

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ihanan näköinen kakku on kuvassa :) Ihan herahti vesi kielelle :) Kivaa tiistaita sulle, toivottavasti kiire helliittää pian :)

  VastaaPoista