torstai 25. toukokuuta 2017

Kesähuone unelmia

Moikka ja mukavaa Helatorstaita!

Meillä on pihaa hivenen möyhennelty ja niin kuin edellisessä postauksessa kerroinkin, meidän jykevä kuusiaita, sekä suuri pihakoivu saivat tuomionsa. Kantojyrsijä kävi poistamassa kannot, ja nyt mies on tuonut multaa pihamaalle, jotta saamme paikattua kaikki traktorin ja kaivinkoneen jäljet pihalta, joten hommia riittää!

No, piha on nyt niin avara, että jotain täytettä se vaatii.
Ajatuksena on rakentaa jokin pieni kesähuone koivun paikkeille ja Pinterestistä nappasinkin muutaman kauniin pihankoristuksen tänne blogin puolelle.
Olisi ollut kiva rakentaa vanhoista ikkunoista rakennus, mutta yksinkertaisesti mieheni on niin kiireinen,että valmispaketti siintelee kovasti mielessä.
No, nyt tutkaillaan eri vaihtoehtoja.

Kesäiset terkut täältä maaseudun rauhasta sinulle!:)

-Sanna* kuvat Pinterestistä

2 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten ihana blogi täältä löytyi jonkun mutkan kautta! Klikkasin itseni heti lukijaksi ja jään seurailemaan innolla.
  Myös mulla on haaveena kesähuone, ihan pienikin riittäisi. Pinterest on kyllä sellainen unelmien leikekirja, sinne on helppo eksyä haaveilemaan.
  Aurinkoista viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi!
   Meillä täällä on kesähuone kohtapuoleen valmiina ja innolla suunnittelen tupareita! Tosiaan tuo Pinterest on kyllä ihan huippu!
   Kivaa alkanutta viikkoa sinulle:)

   Poista